Ny Beredskabsdirektør

PRESSEMEDDELELSE

22. januar 2021

 

 

 

Ny beredskabsdirektør i Frederiksborg Brand & Redning

Beredskabskommissionen har godkendt at ansætte Mikael Henrik Wern som ny beredskabsdirektør i Frederiksborg Brand & Redning. Han tiltræder stillingen den 1. april 2021.

Der var kommet mange kvalificerede ansøgninger til stillingen som beredskabsdirektør for Frederiksborg Brand & Redning, men i ansættelsesudvalget var man enige om, at Mikael Henrik Wern var den bedste kandidat.

Mikael Henrik Wern har 15 års ledererfaring fra politiet, senest som ledende politiinspektør i Rigspolitiets Nationale Efterforskningsafdeling.

- Vi havde fået mange gode ansøgninger, men Mikael har de helt rette kvalifikationer. Han har ledererfaring fra en stor organisation, blandt andet som HR-chef og som leder af efterforskningsafdelinger. Vi i beredskabskommissionen er overbeviste om, at Mikael kan bidrage positivt til Frederiksborg Brand & Redning og skabe et godt beredskab og en god arbejdsplads i samarbejde med ledere og medarbejdere, siger borgmester John Schmidt Andersen, formand for beredskabskommissionen.

Mikael Henrik Wern er uddannet ved politiet, hvor han har arbejdet siden 1999, men nu er han klar til at prøve noget nyt.

- Jeg ser meget frem til at starte i Frederiksborg Brand & Redning med de mange dygtige og engagerede medarbejdere og frivillige. Og jeg ser frem til i samarbejde med medarbejderne, de frivillige, beredskabskommissionen og vores eksterne interessenter at sikre, at Frederiksborg Brand & Redning kontinuerligt udvikler sig i henhold til de krav, der ligger for en moderne beredskabsorganisation, til gavn for alle borgerne i vores kommuner, siger Mikael Henrik Wern.